Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding door ROEL DE MAKELAAR

 
ROEL DE MAKELAAR begeleidt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Maak een vrijblijvende afspraak met me om samen uw woonwensen in kaart te brengen en te kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn op de Utrechtse onroerend goed markt.
Via het uitwisselingssysteem van de NVM ontvangt u van mij dagelijks, (nog voor Funda.nl), het nieuwe aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. 

Ik regel en begeleid u bij de bezichtigingen, indien de woning is gevonden rechercheer ik alle ter zake doende details, voer de onderhandelingen, regel het uitzetten van de bouwtechnische keuring en ook bij de koop- en leveringsakte bij de notaris ben ik uw steun en toeverlaat.  Elke opdracht is uniek en per opdracht wordt een op maat gemaakte courtage gehanteerd.

Eenmalige aankoopbegeleiding:

Indien u zelf al een nieuwe woning heeft gevonden en behoefte heeft aan een professionele afhandeling is een lagere courtage van toepassing. Immers, er wordt tijd uitgespaard op het gebied van het samen bezichtigen van meerdere woningen.
Na een eenmalige bezichtiging van de betreffende woning zal hetzelfde begeleidingstraject worden gevolgd als bij de volledige aankoopbegeleiding.

Bel of email voor gedetailleerde informatie!